VOIKO TÖISSÄ OLLA KIVAA[KIN]?

Live Promoters on yksi suurimmista myynti- ja asiakaspalvelualan palvelujen tarjoajista pääkaupunki-seudulla. Loistava sijainti, kannustava palkkaus ja huolellinen perehdytys tarjoavat turvalliset edellytykset niin myyntityön ammattilaisille kuin ensimmäistä työpaikkaansa etsiville. Työyhteisössä on hyvä yhteishenki ja meillä tsempataan toisia ja iloitaan myös muiden menestyksestä.

 

Kaikki työ on pohjimmiltaan myyntityötä ja siitä on usein hyvä aloittaa ansioluettelon kerääminen. Haasteita on kuitenkin tarjolla myös jo myyntikokemusta omaaville työntekijöille ja yksi menestyksemme salaisuus onkin henkilöstön monipuolisuus, joten tulethan sinäkin sellaisena kuin olet.

 

 

 

 

 

 

 • KOKOPÄIVÄINEN TYÖPAIKKA (35h/vko)

  Olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi myyntityöläinen, tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön ja oikeat välineet työssä menestymiseksi. Käytössäsi on myös ammattitaitoisen esimiestiimin jatkuva tuki.

   

  Kokopäiväisessä työsuhteessa työaika on meillä normaalisti 35 tuntia/vko ja voit sovittaa tunnit viikon ajalle joustavasti muun elämäsi mukaan. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa ja tuntipalkan lisäksi maksamme tehdystä tuloksesta tuntuvat bonukset.

   

  Kokopäiväiset työntekijät saavat tuntipalkkaa heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen ja olemme luotettava työnantaja (Kauppalehden menestyjäyritys 2015). Meidän kanssamme tulevaisuutesi on varmoissa käsissä. Koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus 1000 euron bonukseen ja vuositasolla voit tienata jopa 3000 euron

 • TÖITÄ OPISKELIJALLE

  Live Promoters työllistää ylivoimaisesti eniten opiskelijoita Pääkaupunkiseudulla. Työvuorot rakennetaan lukujärjestyksen ehdoilla ja joustoa löytyy tenttiviikkojen ja loma-aikojen mukaan. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9.00 – 20.30 ja lauantaisin 10.00-16.30 joten voit kätevästi aikatauluttaa opinnot ja työt sinulle sopivalla tavalla. Työsuhteen pituutta ei tarvitse määritellä etukäteen – voit itse päättää mikä työaikamalli sinulle parhaiten sopii ja lopettaa silloin kun itse haluat.

   

  Työskennellessäsi meillä tulet mukaan lähes 100 nuoren työyhteisöön, jossa tutustut uusiin ihmisiin ja jossa olet töissä kavereiden kanssa. Annamme työhön kattavan perehdytyksen ja varmistamme, että sinulla ja työtovereillasi on kaikki tarvittavat välineet työssä onnistumiseksi. Kirjallinen työsopimus, hyvä palkka, palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa ja mahdollisuus jopa 1000 euron bonukseen takaa sen että meillä viihdytään ja onnistutaan.

   

 • OSA-AIKAINEN TYÖPAIKKA

  Meillä voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisesti. Voit itse päättää, haluatko työskennellä esimerkiksi 10 tuntia viikossa vai mahtuuko aikatauluusi enemmänkin tunteja – sinä valitset mikä sopii sinulle parhaiten! Osa-aikatyö meillä on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi työttömille työnhakijoille, jotka haluavat ansaita lisätienestiä menettämättä kuitenkaan tukia (max 300 € / kk), mutta luonnollisesti myös opiskelijoille.

   

  Voit työskennellä mihin aikaan päivästä haluat (ma-pe klo 9.00 – 20.30 ja lauantaisin 10.00-16.30) ja juuri niin pitkässä työsuhteessa kuin itse haluat. Keskeinen sijaintimme helpottaa työntekoa vaikka koulupäivän ja iltaharrastusten välissä. Maksamme tuntipalkkaa (palkanmaksu kaksi kertaa kuukaudessa!) ja annamme kattavan perehdytyksen työhön. Myös osa-aikaisilla työntekijöillä on mahdollisuus jopa 1000 euron bonukseen. Osa-aikatyö sopii yhtä hyvin nuorille kuin vähän varttuneemmillekin. Iällä ei ole väliä – asenne ratkaisee!

   

 • PALKALLINEN TYÖHARJOITTELU

  Live Promotersilla on historiansa aikana ollut jo yli 60 työharjoittelijaa. Meillä työharjoittelijoille maksetaan aina myös palkkaa riippumatta harjoittelujakson kestosta.

   

  Harjoittelujaksolle pääseminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta vaan tulet saamaan tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja oppimaan monia hyödyllisiä työelämän taitoja. Harjoittelun aikana sinua tukee paitsi koko esimiestiimi myös erityisesti sinulle valittu henkilökohtainen harjoitteluohjaaja.

   

 • OPPISOPIMUS TYÖPAIKAT

  Oletko yli 15-vuotias? Tuntuuko reppu raskaalta koulutiellä? Oletko enemmän tekijä kuin lukija?

   

  Haluat työskennellä mukavassa työyhteisössä, saada työstä palkkaa ja suorittaa samalla merkonomin tutkinnon? Live Promotersilla tämä kaikki on mahdollista!

   

  Tule meille oppisopimusopiskelijaksi.  Oppisopimus perustuu kirjalliseen työsopimukseen opiskelijan ja työnantajan väillä. Opiskelu toteutetaan enimmäkseen käytännön tehtävillä ja työssäsi sinua tukee henkilökohtainen työpaikkaohjaaja.

   

 • KESÄTYÖ 2019

  Kesätyö on loistava mahdollisuus hankkia kokemusta työelämästä ja kartuttaa käytännön taitoja. Joskus kesätyön saaminen voi kuitenkin olla hankalaa ilman aikaisempaa kokemusta. Live Promotersilla sitä ei vaadita vaan koulutamme kaikki työntekijät tehtäviin alusta alkaen. Meillä työskentelee kesällä yli 100 nuorta pääkaupunkiseutulaista, joten tulit sitten yksin tai yhdessä, meillä olet aina töissä kaverin kanssa!

   

  Työsopimus tehdään aina kirjallisesti ja maksamme myös kesätyöntekijöille reilun tuntipalkan. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa, joten rahaa kertyy tasaisesti kesän rientoihin tai vaikkapa säästöön talven varalle. Keskeinen sijaintimme tekee töihin tulemisesta helppoa – tule autolla, junalla, bussilla, mopolla, pyörällä, ratikalla tai vaikka jalan!

   

Live Promoters  Oy   |  Y-tunnus: 2176771-0  |   Eteläesplanadi 22 C 28, 00130 Helsinki   |   Puhelin 044-786 6672   |   Palaute: palaute@livepromoters.fi